Over ons

- Onze missie

Maatwerk voor de beste prijs/kwaliteit verhouding

PROYECTO EL ARFERO heeft als doel een vooruitstrevend en betrouwbaar bouwbedrijf te zijn in Spanje. Bouwen doe je samen! Wij zien onze klanten met onszelf en onze onderaannemers als “bouwpartners” Wij willen een kwalitatief hoogwaardig product leveren door mee te denken met de opdrachtgever en vooral vooruit te denken voor de opdrachtgever. Het bouwen van een Spaans droomhuis moet een leuke ervaring worden.

Kortom: Maatwerk voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

- Onze visie

Eerlijk bouwen, daar draait het om!

Leveren wat een opdrachtgever echt wil. Wij willen voor jou als opdrachtgever meerwaarde genereren zonder meerwerk! Kortom: Vakwerk voor een eerlijke prijs.

Wij zetten niet vol in op de goedkoopste materialen en de goedkoopste prijs. Daarentegen willen wij innovatief, duurzaam en energiezuinig maatwerk leveren voor de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Voorafgaand aan het bouwproces dient er duidelijkheid te zijn over de uitvoering zodat er tijdens of achteraf (vrijwel) geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Transparantie in prijs & kwaliteit; Eerlijk bouwen, daar draait het om! 

Welkom in Spanje! Welkom bij PROYECTO EL ARFERO!

- Het 'waarom'

Building your dream

De ervaring van de 3 vennoten toonde aan dat veel potentiële kopers niet tevreden zijn met het huidige aanbod op de Spaanse villa-markt. Te kleine ruimtes, te weinig of geen privacy zijn maar een paar van de kritieken die klanten uiten tijdens de bezichtigingen. PROYECTO EL ARFERO wil daar een antwoord op geven.

Voor elk project wordt het juiste terrein uitgezocht en samen met de klant en de architect wordt het beste model en plan uitgewerkt op maat van het budget en de wensen van de klant. Bij de traditionele bouwpromotoren heeft men weinig of geen inspraak bij de bouw. Aan elke wijziging hangt een serieus prijskaartje omdat het buiten de “standaard” valt.

- Opgericht door 3 vennoten

Het team van Proyecto El Arfero

Jurgen de Rijcke

Jurgen De Rijcke, oprichter en eigenaar van Spaans Immokantoor EL ARFERO, dat ook actief is in verbouwingen en renovaties in Spanje. Jurgen is een geboren zakenman met tientallen jaren ervaring in de horeca, import-export van Spaanse producten en (ver)bouw in België. De laatste jaren heeft hij zijn pijlen volop op Spanje gericht met immo-kantoor EL ARFERO.

Wim de Witte

Wim De Witte, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van internationaal vastgoed aan een waaier van klanten met verschillende nationaliteiten. Meer dan 6 jaar actief in Spanje kent hij als geen ander het reilen en zeilen van alles wat met bouwen en vastgoed te maken heeft in Spanje.


Bruno Bossuyt

Bruno Bossuyt, is samen met zijn gezin geëmigreerd naar het zonnige Spanje. In België is hij afgestudeerd als meubelmaker/schrijnwerker, heeft vele jaren werkervaring als dakwerker van zowel platte als hellende daken en is sinds 25 jaar actief in de bouwsector met zowel traditionele als industriële gebouwen. Door zijn eigen ervaring bij de aankoop van een nieuwbouw villa in Spanje weet hij als geen ander hoe het anders en beter kan.

- Direct in contact komen?

Contactformulier