Onze projecten

Voor investeringen in levensstijl is Spanje nog steeds één van de populairste bestemmingen ter wereld en dus ook voor de aankoop van een tweede woning. Zeker na de corona-pandemie heeft iedereen nood aan wat extra zon!

De Costa Blanca heeft als groot voordeel dat het “één van de meest perfecte klimaatzones ter wereld” heeft, met meer dan 300 dagen zon per jaar, weinig neerslag, een lage luchtvochtigheid en een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Dit biedt u een ontspannen en gezonde levensstijl onder de Spaanse zon.Ook de toegang tot verschillende luchthavens zorgt voor een zorgeloze vakantie in Spanje, want op amper drie kwartier rijden bent u aan de luchthaven van Alicante! 

Voor families is er maar liefst 200 km kust om uit te kiezen! Er zijn prachtige stranden zo ver als het oog reikt! Ook indien u een passie heeft voor golf, kan u aan de Costa Blanca verschillende golfparcours vinden die uw niveau zullen testen! 

Voor de shoppers is er uiteraard ook het nodige aanwezig. Zenia Boulevard is één van de grootste winkelcentra in de Valenciaanse gemeenschap.
Liefhebbers van eten en restaurants zullen zeker niet teleurgesteld zijn. Door de verschillende nationaliteiten aan de Costa Blanca, heeft u een zeer uitgebreide keuze aan verschillende type keukens, voor ieder wat wils.

Daardoor is de Costa Blanca dé uitverkoren plek om uw droomwoning te bouwen.

PROYECTO EL ARFERO is daarbij de geschikte partner!

Blijf op de hoogte van ons aanbod